Tillbaka till sök

Driftövervakare med inriktning processer och kvalitet

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossNu söker vi en driftövervakare med goda systemkunskaper till W3 Energy i Piteå. Denna roll passar dig som är brinner för att förbättra och optimera processer. Är du dessutom strukturerad och har en fallenhet för att lära dig nya IT system ska du läsa mer i annonsen nedan!

Om företaget
W3 Energy är en ledande aktör på den nordiska energimarknaden och vår kärnverksamhet är att förvalta vindkraftparker, såsom drift, administration, ekonomi och IT. I dagsläget förvaltar vi över 800 MW vindkraft. Projekten varierar i storlek och omfattar allt ifrån enskilda till flera hundra verk.

Du kanske känner till oss under namnet Svevind Solutions? Vi heter nu W3 Energy och är idag en helt svenskägd och oberoende aktör.

Vill du vara med att bidra till att öka mängden förnybar el i Sverige? W3 Energy fortsätter att växa på vindkraftsmarknaden och nu utökar vi vårt team för att möta framtidens utmaningar.

Dina arbetsuppgifter
Som driftövervakare kommer du att bli stommen i vårt team på teknikavdelningen och utgå från vår driftcentral i Piteå. Här kommer du svara för driftövervakning, produktionsoptimering och infrastrukturfrågor. Denna tjänst är fokuserad mot processer och rutiner där du tillsammans med ditt team kommer vara med och påverka och utveckla våra rutiner och arbetssätt med målet att effektivisera och förbättra. Du kommer att ha löpande kontakt med entreprenörer och leverantörer, samt hantera driftärenden i vårt ärendehanteringssystem.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Göra rapporter och mallar
- Dokumentera rutiner och arbetssätt
- Kontrollprogram
- Övervakning av vindkraftparker
- Dokumentera fel och följa upp resultat av felavhjälpning via daglig kontakt med servicetekniker.
- Dokumentera större händelser av stopp och analysera dess påverkan på produktion.
- Beslutsstöd i planering av underhåll med hänsyn till optimering av bibehållen produktion.
- Sammanställa och rapportera avvikelser som resulterar i förlorad produktion till ägare.
- Koordinering av vägunderhåll och snöröjning

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbeten från närliggande industri eller inom den administrativa sektorn. Erfarenhet inom vindkraftsbranschen är såklart meriterande men inte avgörande.

Du kommer att ha löpande kontakt med entreprenörer och leverantörer vilket innebär att din förmåga att kommunicera också är väldigt viktig. Detta såväl på svenska som på engelska då kommunikation sker såväl internt som externt.

Du är en analytiskt lagd person som tycker om att sitta som spindeln i nätet. Vi tror att du besitter ett sinne för ordning och struktur och att du brinner för att effektivisera processer och arbetssätt. För att lyckas och trivas i rollen behövs också en god samarbetsförmåga eftersom du kommer samverka med både interna som externa kontakter. Du flexibel, självgående och kan av egen drivkraft ta reda på det som behövs för att utföra dina uppdrag på bästa sätt.

Tjänsten kräver goda datakunskaper i Officepaketet. B-körkort krävs.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar W3 Energy med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 8 mars 2020. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Erbjudande
Du får möjlighet att jobba i en framtidsbransch med trevliga kollegor, kontoret i Piteå är beläget på Backcity i en nyrenoverad kontorslokal. Förutom vår omtanke för miljö har vi också omtanke för våra anställda, vi erbjuder därför flexibel arbetstid, fri träning i extern gymanläggning. Vi erbjuder alla anställda vår trygghetspolicy som innefattar tjänstepension, sjukförsäkring, tjänstegruppliv, olycksfallsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada och privat sjukvårdsförsäkring.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-08

 • Tjänstgöringsort

  Piteå (Norrbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.