Tillbaka till sök

Butikssäljare till Hyresbutiken

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
HyresButiken Maskin- och Verktygsuthyrning i Skellefteå AB är ett lokalt privatägt företag som sedan 1983 hjälpt företag med uthyrning av bygg- och arbetsmaskiner såsom handmaskiner, liftar och elverk etc.

Vårt kännetecken är att vi håller en kvalitetsmässig hög standard på våra hyresmaskiner och våra medarbetare är kunniga och ger en hög servicegrad till våra kunder. Vår investeringstakt är hög och har investerat kraftigt i nya hyresmaskiner under dom senaste åren och har idag över 4 000 maskiner i hyrparken, bl.a. är vi den största liftuthyraren med lager i Skellefteå. Vårt mål är att ligga i framkant av branschen. HyresButiken som är i stark expansion, har KUND och KVALITÈ som största hörnstenar.

HyresButiken är medlem av Hyreskedjan, maskinuthyrningsföretag i samverkan över hela landet.


Dina arbetsuppgifter
HyresButiken söker en butiksäljare till deras verksamhet i Skellefteå. Du kommer tillsammans med 10 kollegor jobba för att med hög service och kvalité ge kunderna optimerade lösningar.

Du kommer i huvudsak att jobba med försäljning och maskinuthyrning i butik samt tillhörande administration och uppföljning genom personliga möten, telefon och mail.

Det är ett fritt jobb med mycket eget ansvar där du i ett högt tempo hanterar många bollar i luften.

Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund. Till din hjälp har du en vass serviceorganisation med kompetenta medarbetare som stöd.

Arbetet är förlagt på vardagar och dagtid.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en tekniskt intresserad person med tidigare erfarenhet av något serviceyrke. Som person är du serviceinriktad, noggrann, affärsmässig och trivs att jobba i ett högt tempo.

Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån byggbranschen.

B-körkort och god datavana är ett krav. Truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en god representant för HyresButiken.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Hyresbutiken med Wikan Personal AB.

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 2020-03-01. Urval och intervjuer sker löpande.
Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Wilma Nyman tel: 0910-77 09 84, wilma@wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-01

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.