Tillbaka till sök

Säljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
BMS affärsidé är att förse bygg- och industrimarknaden med ett sortiment av artiklar som uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet.
BMS är ett familjeägt företag och vi sätter stor fokus på våra kunder. Vi eftersträvar att erbjuda en så personlig kundservice som möjligt.

Till vår proffsbutik i Hässleholm söker vi nu en Säljare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare hos BMS i Hässleholm AB kommer du genom personliga besök arbeta med uppsökande försäljning för att attrahera nya kunder samtidigt som du underhåller och servar befintliga kontakter. Du kommer att vara den självklara kontaktpersonen för våra företagskunder.

I din roll som Säljare ingår arbetsuppgifter som försäljning och målinriktade säljaktiviteter, rådgivning och produktförslag till våra kunder samt att förstärka BMS roll som regionens ledande leverantör inom bygg- och industrimarknaden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
På BMS tycker vi om att jobba med människor som är nyfikna, idérika och som vill utvecklas i sin roll. Du ska tycka om att jobba ute på fältet, ha ett starkt eget driv och en hög ambitionsnivå. Om du dessutom är ansvarstagande, brinner för att träffa kunder och arbeta mot uppsatta mål så passar du perfekt hos oss. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare jobbat med uppsökande försäljning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att kunna utföra jobbet som säljare behöver du ha B-körkort.

Information och kontakt
Tjänsten som Säljare är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 mars.

Vid frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta konsultchef Tomas Nilsson, tel. 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-15

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.