Tillbaka till sök

Arbetsmiljö- och HMS-samordnare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Prospekteringsteknik i Norrland AB (Protek) arbetar med kärnborrning hos kunder i framförallt gruv- och prospekteringsindustrin. Våra borrarbetsplatser finns i första hand Sverige, Norge och Finland där vi utför kärnborrning under och ovan jord. Borrkärnorna plockas upp från berggrunden och ner till 2500 meters djup. Även borrprogram med borrhål mindre än 200 meter utförs också.
Vi i Protek värnar om vår hälsa, om vår arbetsmiljö och den yttre miljö där vi verkar och vi arbetar ständigt aktivt med att utveckla vårt HMS-arbete.
Idag är vi ca 100 personer i Protek och vårt huvudkontor ligger i Norsjö, Västerbotten.
Nu söker vi en ny arbetsmiljö- och HMS-samordnare.

Dina arbetsuppgifter
Som Arbetsmiljösamordnare driver och stöttar du såväl VD som arbetsledare, skyddsombud och övriga medarbetare i HMS-arbetet. Du bistår Protek med sakkunskap i HMS-frågor med fokus på den dagliga verksamheten i de borrprojekt som bedrivs. De dagliga arbetsuppgifterna består bland annat av att
- Du kommer att arbeta både administrativt och vara operativ i fältarbetet.
- Du ska säkerställa att HMS-arbetet följer Proteks ledningssystem för HMS-frågor
- Du ska stötta och driva arbetet med riskbedömningar och skyddsronder
- Du ska sammanställa rapportering av eventuella olyckor och tillbud
- Du ska vara Proteks kontaktperson mot Arbetsmiljöverket
- Du ska vara delaktig i utbildningsinsatser inom ansvarsområdet

Din bakgrund/Dina egenskaper
Framför allt vill vi att du har ett genuint intresse för arbetsmiljöfrågor och villig att driva arbetsmiljöarbetet framåt. Detta kräver att du är ansvarstagande och målmedveten.
Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete i tung industri alternativt bygg- och anläggningsbranschen. Meriterande är naturligtvis om du arbetat inom gruv- och/eller prospekteringsindustrin och visat intresse för säkerhetsfrågor, till exempel som skyddsombud. Har du utbildning till Arbetsmiljöingenjör så är det extra meriterande.
Du ska gilla att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare och kan se till Proteks bästa.
Du måste ha körkort minst B då resor i tjänsten ingår. Även grundläggande datorvana är ett krav, framförallt i Word och Excel. Tjänsten är heltid.

Som anställd i Protek omfattas du av kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är det högt i tak och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder dig en omfattande introduktionsutbildning i HMS-frågor för att du ska få en så bra start som möjligt i ditt nya arbete. Du kommer att få hjälp att utvecklas i din nya yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB. Information om tjänsten lämnas av Kenneth Vidmark Wikan Personal. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2020-03-22
Kontaktpersoner
Kennet Vidmark Wikan Personal 0910-770981
Ytterligare inofrmation om tjänsten kan lämnas av:
Freddy Flodman, VD Protek 070-5111200
Jan Persson, Arbetsmiljökonsult Protek 070-2540555


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-22

 • Tjänstgöringsort

  Norsjö (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.