Tillbaka till sök

Industrilackerare till Gallac

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker just nu en industrilackerare till vår anläggning i Skellefteå.

Om företaget
I Skellefteå klarar vi alla typer av rostskyddsmålningssystem och under samma tak har vi även varmförzinkning och sprutförzinkning samt efterbearbetning och montage. Vi har arbetat med ytbehandling sedan 1980-talet och våra erfarna medarbetare har stor kompetens inom de olika teknikerna som vi erbjuder. Vi erbjuder en helhetslösning som omfattar ytbehandling, efterbehandling, montage av färdiga produkter, lagerhållning och logistiklösningar. Totalt omsätter företaget ca. 50 mkr med 35 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är projektorienterat och omväxlande där vi lägger stor vikt vid arbetsmiljön. De uppgifter vi ställs inför innebär ofta en stor portion eftertanke, lösningsfokusering och planering. Du kommer till stor del att manuellt lackera partier i varierande storlek med sprutpistol.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Du är engagerad och har förmågan att planera och ta egna beslut. Du värderar kvalité högt och är noggrann och effektiv. Har du giltigt truck- och traverskort är det meriterande. Erfarenhet från våtlackering är mycket meriterande.

Då vi är en liten arbetsgrupp är din förmåga att samarbeta med andra viktig och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal och all kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan. Arbetet är f.n. förlagt på dagtid. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du eventuella frågor gällande tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Andreas Ögren, tel. 0910-770987. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-13

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.