Tillbaka till sök

Fastighetstekniker/Vaktmästare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Det är något alldeles speciellt att få vara en del i det inspirerande arbete som skapar varumärket Ballingslöv i Sverige och Drømmekjøkkenet i Norge. Vi är ca 450 anställda i Ballingslöv strax norr om Hässleholm.
I alla led finns en stolthet över Ballingslöv och de produkter vi tillverkar och säljer. Därför blir också det dagliga arbetet inspirerande, vi kallar känslan för vardagsglädje. Men det är så mycket mer.
Här finns tryggheten med företagets genuina historia. Inspirationen att få arbeta med kök, bad och förvaring - produkter som gör människor glada och positiva. Företagets positiva synsätt på modern teknologi och kommunikation. Och inte minst potentialen för dig som människa att utvecklas. Välkommen att vara en del av Ballingslöv.

Vi söker nu en fastighetstekniker/vaktmästare till vår fastighetsavdelning i Ballingslöv.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker/vaktmästare hos Ballingslöv ingår du i ett team på fem personer i nära samarbete med underhållsavdelningen och kommer att arbeta med fastighetsteknik såsom byggnadsunderhåll, underhåll och drifthållning av värmesystem, lokal- och processventilation samt sotning av fastbränslepanna. Vidare ingår anläggningsskötsel av brand-/utrymningslarm, inbrottslarm och sprinkleranläggning. Vaktmästaruppgifter såsom budkörning, skötsel av yttre miljö och snöröjning kan också förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas som fastighetstekniker/vaktmästare hos oss tror vi att du har en bred teknisk kompetens med erfarenhet från mekaniska och byggnadstekniska arbetsuppgifter. Dokumenterad erfarenhet från VS-, ventilationsteknik, styr- och reglerteknik samt byggnadsarbete är meriterande. Vidare är certifierade kompetenser såsom truckkort, Heta arbeten, Mobila arbetsplattformar och röjsåg önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du bör ha en utvecklad servicekänsla, lätt att samarbeta och kunna ta egna initiativ.

Då arbetet omfattar beredskap/jourtjänst med kort inställelsetid bör din bostadsort vara i närheten av Hässleholm.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och ska tillsättas omgående. Arbetstiden är schemalagd med jour dygnet runt var fjärde vecka.

Vi tillämpar löpande urval,välkommen med din ansökan snarast via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 31 mars.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tomas Nilsson tel.; 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-03-31

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.