Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Receptionist

Receptionist

Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad. Här har vi våra vackra golfbanor, våra hotell och vår fina restaurang. Vi arbetar väldigt mycket mot gäster som kommer från hela södra Sverige och Danmark. Vårt golfpaket har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges mest populära. Med anor från 1700-talet möts du här av en genuin skånsk miljö med smakfulla blandningar av det traditionella och det moderna. Golfen är i centrum hos oss men hos oss kan förvänta du förvänta dig både en upplevelse för ögat och magen. Söker du en golfupplevelse, en övernattning, ett företagsevent eller kanske en smakupplevelse. Då har du kommit rätt!
Inför kommande säsong behöver vi anställa en receptionist på 75 % som kommer att vara vårt ansikte utåt. I denna rekrytering samarbetar Araslöv med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
För en receptionist på vår golf- och resortanläggning blir den ena dagen aldrig den andra lik! Du kommer att ta emot våra gäster och ge dem den förstklassiga servicen. Parallellt med det besvarar du samtal, mejl och sköter praktiska bestyr i receptionen. Du kommer även att arbeta administrativt med exempelvis bokningar i vårt bokningssystem och posthantering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som kan leverera service av högsta klass och som alltid har ett leende på läpparna. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och får gärna ha erfarenhet av kundservice och administration. I rollen som receptionist blir du Araslövs ansikte utåt och våra gästers första intryck beror helt på ditt bemötande. Vi ser det som meriterande om du har en golfbakgrund.
Som person är du en utåtriktad lagspelare med öppet sinne och blick för vad som behöver göras. Du älskar att ha många järn i elden och att serva våra gäster. Rollen är bred och det är viktigt att du är engagerad, självständig och flexibel.
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, samt har goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.
Vår reception har öppet alla dagar kl. 7,30 - 18,00. Arbetet är därmed förlagt till dagtid och du kommer att arbeta varannan helg. Tjänstgöringsgraden är 75 % av en heltid och tjänsten är en visstidsanställning via Araslöv under perioden april-september. Du får ta del av våra förmånliga rabatter på medlemskap och lunch samt friskvård.

Information och kontakt
Wikan Personal gör ett första urval i processen och därefter kommer Araslöv Golf och Resort att genomföra resterande steg i rekryteringsprocessen. Tillsättning sker omgående, efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 29 mars 2020. För frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist tel. 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår