Tillbaka till sök

Lagerarbetare/fastighetsskötare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Vi på W. Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar till bl.a. brandsprutor. W. Ruberg AB är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Företaget är beläget i Immeln, norr om Kristianstad. Läs mer på www.ruberg.se.

W. Ruberg söker nu en lagerarbetare/fastighetsskötare!

Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare/fastighetsskötare kommer du till ungefär 50% arbeta på lagret med plock och allmänt lagerarbete, viss truckkörning kommer att ingå. Du kommer att jobba i nära samarbete med lageransvarig på företaget.

På den andra halvan av tjänsten kommer du att jobba med fastighetsskötsel och andra allmänna arbetsuppgifter runt Rubergs verksamhet, t.ex. förflyttning av tunga fordon till och från verkstad och besiktning. Ibland kommer du, då behov uppstår, hoppa in i produktionen på enklare arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har god vana från lagerarbete och truckkörning. Du är allmänt kunnig vad gäller tekniska komponenter och du har ett sinne för ordning och reda. Det är positivt om du tidigare arbetat inom verkstadsindustrin. Tjänsten kräver att du har B-körkort och truckkort A-B1. Det är starkt meriterande om du har C-körkort.

Du trivs med att jobba i nära samarbete med övriga anställda i en mindre verkstad och du är van vid, och trivs med, att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs du kommer först vara anställd av Wikan Personal men målet är att tjänsten ska övergå i en tillsvidareanställning hos W. Ruberg.

Tjänsten är på dagtid men kan eventuellt bli 2-skift i framtiden.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan idag, dock senast den 3 april.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jennie Johansson på telefon 044-590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-03

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.