Tillbaka till sök

Försäljningschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Kristianstads Automobil AB är en privatägd bilhandelskoncern som omsätter ca 700 miljoner kronor per år och har ca 120 anställda. Inom personbilsbolaget är vi en av Sveriges 10 äldsta återförförsäljare och startades bara fem år efter att Volvo Personvagnar grundandes 1927. Vi har varit en del av Volvofamiljen sedan vi öppnade upp portarna och representerar även varumärkena Renault och Dacia.
Mer information om företaget hittar du på www.kristianstadsautomobil.se.

Vi söker en försäljningschef som kan leda vårt framgångsrika team inom bilförsäljningen för PV bolaget. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift som försäljningschef är att ha det övergripande ansvaret och driften av bilförsäljningen av samtliga bilmärken. Till din hjälp har du 15 kompetenta och drivna medarbetare. Du leder och styr verksamheten mot de av företaget och generalagenterna uppsatta mål. I driften kommer din uppgift som försäljningschef framförallt vara att motivera och supportera våra säljare att uppnå satta målbilder. Mycket av ditt arbete sker genom ledning och styrning där du målsätter samt följer upp och styr det löpande arbetet mot satta målbilder.
I din roll kommer du att ha budget och personalansvar för säljare och övrig personal på bilavdelningen. Du leder och planerar arbetet tillsammans med respektive varumärkesansvariga där marknadsmixens olika delar fastställs för bästa genomförande och resultat. Du har löpande kontakt med våra generalagenter gällande kampanjer, mål och kundnöjdhet. I rollen ingår mycket kommunikation och samverkan med medarbetarna i teamet, men du är också en viktig länk mellan våra olika avdelningar och externa samarbetspartners. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till vår platschef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som vår nästa försäljningschef har du minst gymnasieutbildning. Rollen kräver även minst 5 års erfarenhet av en ledande roll med personal och ekonomiskt ansvar inom försäljning och/eller marknad. Vi ser det som ett krav att du tidigare har arbetat med ledning och styrning via någon form av säljstödsystem (CRM). Det är meriterande om du har erfarenhet av bilbranschen, men det är inget måste. Du är trygg i Officepaketet samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som får saker att hända, som uppnår resultat och har förmågan att få människor engagerade. Vi värdesätter att du är kreativ och en god förhandlare som gillar problemlösning. Du är trygg i rollen som ledare och har en integritet i din roll som chef. Vi ser att du är tydlig och har en förmåga att skapa struktur och ordning. Din förståelse för marknadsmixens olika delar och ditt affärssinne är centrala.

Information och kontakt
Tjänsten kräver B-körkort. Tjänsten är på dagtid och din tjänsteort är Kristianstad.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast, efter överenskommelse. Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande urval, sök dock senast 3 april 2020.
För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-03

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.