Tillbaka till sök

Servicesnickare till K-Fastigheter

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 1 400 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ett fastighetsbestånd värderat till knappt 4 miljarder kronor, har omkring 70 medarbetare och huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter har under den senaste tiden expanderat kraftigt och vi fortsätter växa med flera nya, spännande projekt. Vi söker nu ytterligare en servicesnickare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicesnickare på byggserviceavdelningen arbetar du främst med besiktningsanmärkningar, både vid nyproduktion av lägenheter samt vid omflyttningar i befintliga bostäder. Arbetsdirektiv kan komma direkt från K-Fastigheters administration när hyresgäster inkommer med felanmälningar, men också från entreprenadchefens sida. På sikt kan det även bli aktuellt att leda mindre renoveringsobjekt och sköta samordningen av övriga inblandade hantverkare. Din utgångspunkt blir Hässleholm eller Osby, men du kommer röra dig runtom i Skåne med servicebilen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet av snickeri- och hantverksyrket. Önskvärt är en allkonstnär som kan både kakel, klinker, målning och spackling, utöver ditt snickarkunnande.

Som person är du en social kameleont som brinner för service. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och du är självgående.

Du har grundläggande datorkunskaper. B-körkort är ett krav, då mycket av arbetstiden kommer läggas i servicebilen.

Information och kontakt
Tjänsten är på sikt en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 7 april.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-04-07

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.