Välkommen till Wikan

Mekaniker/servicetekniker

Mekaniker/servicetekniker

Om företaget
HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. KHScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

Vi mekaniker/servicetekniker till vårt starka och kompetenta team som består av ca 30 medarbetare som leds av Andreas Hartvig, underhållschef. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker/servicetekniker medverkar och driver du det mekaniska underhållet av vår maskinpark som är i ett expansivt skede. Inom ramen för tjänsten ingår att arbeta med bl.a. felsökning, reparationer, förebyggande underhåll samt delta i projektarbeten. Pneumatik, hydraulik, svetsning, samt maskinbearbetning ligger också inom ramen för arbetet.
Därtill är du van vid att självständigt planera och genomföra ditt arbete och du är inte främmande för att lära dig ny teknik.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker/servicetekniker med fördel inom processindustrin. Det är dessutom meriterande om du har kunskap om förpackningsmaskiner, el/automation, underhållsteknik, svets, hydraulik, och pneumatik. Du har givetvis en teknisk förståelse och analytisk förmåga.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Denna tjänst är inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal där ambitionen är att gå över i en tillsvidareanställning hos HKScan.
Tjänsten är på heltid.

Arbetstid två veckors schema mån-fre V1. 06.00-15.00, V2. 07.30-16.30 och en lördag med förebyggande underhåll i månaden. I tjänsten kan beredskapstjänstgöring ingå.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Läs mer och ansök på www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta konsultchef Jennie Johansson på Wikan Personal, 044-5906505.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-07-03

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår