Tillbaka till sök

Processoperatör med mekaniska kunskaper

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en processoperatör med mekanisk profil till ett av våra kundföretag i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära att stötta tillverkningsprocessen med mekaniskt arbete, maskinarbete, miljö- och kvalitetskontroller samt processtäd. Körning med hjullastare ingår också i denna tjänst.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker är strukturerad och lugn som person, samtidigt som du klarar av stressade och pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid dina mekaniska kunskaper och du får gärna ha dokumenterad yrkeserfarenhet av mekaniskt arbete. Processvana är starkt meriterande, liksom behörighet för att köra hjullastare.

Du är ansvarstagande, alert och fungerar bra i grupp såväl som självständigt. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till fyr- eller femskift. Anställningen är inledningsvis en visstidsanställning på Wikan Personal, men för rätt person finns goda möjligheter att på sikt övergå i fast anställning hos kundföretaget.

Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 26 maj.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-5906508.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-05-26

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.