Tillbaka till sök

Trädgårdsarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en trädgårdsarbetare för arbete i Kristianstad med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i företagets trädgårdsgrupp, där du främst kommer arbeta med gräsklippning, lukning av rabatter och häckklippning. Även enklare fastighetsskötsel ingår. Utgångspunkt är Kristianstad och företaget står för transportmedel till de olika arbetsplatserna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av trädgårdsarbete sedan tidigare, men lika viktigt är att du tål ett högt arbetstempo och är självgående. Du har kanske tidigare arbetat med trädgårdsskötsel, växt upp på en bondgård eller är du en villaägare med ett genuint trädgårdsintresse.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tillsättning av tjänsten sker snarast möjligt och varar tom 30 juni med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under dagtid kl. 7-16. Skicka gärna din ansökan redan idag via www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-05-24

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.