Tillbaka till sök

Kundtjänstmedarbetare

Publicerad 2020-05-20

Om företaget
Norra Åsbo Renhållnings AB (Nårab) är ett kommunalt bolag med uppgift att svara för avfallshanteringen inom ägarkommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga.
Kommunerna har tillsammans cirka 34 000 invånare med en stor andel boende i småhus. Företaget bedriver sin verksamhet med inriktning på en långsiktig och hållbar utveckling ur miljösynpunkt. Nårabs kontor finns på Hyllstofta avfallsanläggning i Klippan. Antalet anställda är 25 st. Bolaget omsätter 56 mkr.

Vi erbjuder ett utåtriktat och ansvarsfullt arbete i en liten organisation med hög grad av självständighet då vi nu söker en medarbetare till vår avdelning för kundservice.

Läs mer på www.narab.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.

Dina arbetsuppgifter
Kundservicearbetet innebär dels att hjälpa våra kunder med frågor kring avfallshanteringen via samtal och mail samt att hantera administrationen kring de ärenden som kommer in men också att vara behjälplig med invägning av ankommande fraktioner.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande och du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med intresse för miljö- och avfallsfrågor.
För att klara dina arbetsuppgifter måste du ha god datorvana, erfarenhet av Microsoft Office och kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet från systemen Thor och Victoria är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceinriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Du är strukturerad, social, har ett affärsmässigt tänk samt är bra på att kommunicera. Dessutom är du prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid, placerad på vårt kontor i Hyllstofta och inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal där ambitionen är att gå över i en tillsvidareanställning hos Nårab.Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 21 juni 2020. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Tomas Nilsson på telefon 0451 - 70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Påminn mig / Tipsa en vän Sök jobbet
 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-06-21

 • Tjänstgöringsort

  Klippan (Skånes län)

Kontaktpersoner

Tomas Nilsson 0451-70 74 81
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.