Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

IT-/Systemtekniker

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker IT- / systemtekniker till region syd, med möjlig placering i antingen Kristianstad eller Växjö.

IT-/Systemtekniker


Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker IT- / systemtekniker till region syd, med möjlig placering i antingen Kristianstad eller Växjö.

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se

Dina arbetsuppgifter
Du blir en viktig länk i samspelet med våra kunder och de tjänster vi levererar.
Du kommer att arbeta med:

-Installation och uppdatering av mjukvara, antingen på plats hos kund eller remote
-Koppla våra IT-lösningar till kundernas affärssystem
-Vara en del av after-sales, vilket innebär att du ger kunden förslag på förbättringar / kompletteringar av deras befintliga produkter och system
-Vara en del av pre-sales, vilket innebär att du hjälper ansvarig säljare att ta fram bästa lösningen för kunden samt deltager på kundmöten för att kvalificera lösningsförslaget

Du kommer att vara en nyckelperson i teamet för att garantera våra kunder en säker, stabil och effektiv driftmiljö. Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om våra produkter och IT. Du kommer att ha bonusmöjligheter, bil i tjänsten och inte minst tillhöra ett glatt och positivt gäng.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utåtriktad, har hög social kompetens och trivs med att arbeta självständigt och i team. Du ska ha goda IT-kunskaper, körkort samt relevant utbildning och vi ser det som en stor fördel om du arbetat mot kunder med liknande arbetsuppgifter tidigare. På Canon lever vi i ett ständigt flöde av nya produkter och tjänster vilket kräver ett stort mått av energi, egen motivation samt förmåga och intresse att ständigt lära sig nya områden.
Vi söker dig som har erfarenhet inom de flesta av nedanstående kompetenser:
-Nätverksdrift
-Server- och Molndrift
-Windows server 2008/2012/2016/2019
-Active Directory
-Office 365
-SQL
-Backuphantering
-VPN
-VMware
-Brandväggar
-Avancerad klientdrift och support.

För tjänsten krävs körkort B så du kan ta dig till våra kunder med vår servicebil. Då våra manualer ofta är skrivna på engelska måste du kunna läsa och förstå engelska. Tjänsten är på 100 %. Beroende på var du bor kan du välja placeringsort antingen i Kristianstad eller Växjö men du jobbar i hela vårt geografiska område i sydöstra Sverige.

Information och kontakt
Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med - alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Mer information om Canon finner du på www.canon.se

Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canonbusinesscenter.se, läsa mer här på sidan eller kontakta Ingela Abrahamsson (VD) på 073-920 39 34, ingela.abrahamsson@canon.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 9 augusti 2020.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, tel 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår