Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Serviceinriktad ekonom

Vi söker en ekonom/administratör som har en bakgrund inom ekonomi och med stor känsla för service och flexibilitet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Serviceinriktad ekonom


Vi söker en ekonom/administratör som har en bakgrund inom ekonomi och med stor känsla för service och flexibilitet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Norje sambruk är företaget som har grunden i lantbruket men idag även har 23 anställda i entreprenad branschen. Det är företaget som ständigt och i jämn takt ökat både omsättning och vinst och har flertalet år varit nominerade till bla Gasell Företag. Att tänka nytt och att snabbt möta de behov som finns på marknaden är företagets grundidé. Därav vår fjärde gren som är den nyaste delen av verksamheten men som ökar kontinuerligt, uthyrning av bygg och anläggningsmaskiner. Med huvudkontoret beläget i Norje, utanför Sölvesborg, arbetar vi i större delen av södra Sverige. Då det även en gång om året är Sweden Rock Festival i vår lilla by så är vi såklart verksamma även där. Vi driver en camping med ca 8 000 besökare där vi erbjuder platser för campare av olika slag men även annan typ av service som mat, duschar och toaletter. Inför festivalen 2021 har vi investerat ytterligare i campingverksamheten genom ett markköp som kommer dubbla vår tidigare kapacitet. Därmed är det ännu viktigare att få en bra struktur och organisation inom denna gren.
Att vara en del av Norje Sambruk är att effektivt kunna växla mellan arbetsuppgifter och att ha som mål att utveckla både sig själv och företagets alla grenar. Att vi är ett härligt gäng kollegor som ser varandra som jämlika är viktigt för att skapa en prestigelös och ödmjuk arbetsplats med respekt för allas styrkor och möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
I ett företag med korta beslutsvägar blir du en av oss som arbetar med ett stort ansvar i ett brett register och är beredd på att göra alla förekommande administrativa göromål i ett medelstort företag. Du kommer att ha stor möjlighet att själv kunna påverka ditt arbete och ha inflytande på utvecklingen av det administrativa arbetet och organisationen.

En del av din tjänst kommer du att ansvara för vår ekonomi. Du kommer utöver det att vara huvudansvarig när det gäller det mesta av administrationen i företaget såsom försäkringar, personaladministration, systemfrågor, marknadsföring, arbetsmiljöarbete, inköp av tex kontorsmaterial och arbetskläder. Arbetet är omväxlande med mycket kund och leverantörs kontakter och du kommer att ansvara för;

-All bokföring, avstämningar och administration för totalt två bolag
-Samarbete med revisor kring årsbokslut
-Inbetalning av skatt/arbetsgivaravgifter och moms varje månad
-Projektredovisning
-Leverantörsfakturor
-Myndighetskontakter
-Inrapportering av uppgifter
-Löner och kontrolluppgifter
-Försäkringar, fordons- och fastighetsadministration

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete inom ekonomi och vi ser det som meriterande om du har någon form av relevant utbildning. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare arbetat i ett medelstort eller mindre privatägt företag och har erfarenhet av en bred roll inom ekonomi och administration. Vi ser att du är systemvan och har erfarenhet av Office-programmet. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och är van vid kontakter med kunder, leverantörer och myndigheter.

Förutom dina kunskaper så kommer stor hänsyn att tas till din personlighet. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och du gillar att ha "många bollar i luften". Du ser vad som behöver göras och kan hjälpa till där det behövs. Vidare ser vi gärna att du är noggrann, plikttrogen, flexibel och engagerad. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. Vi lägger stor tyngd vid att du tidigare haft en roll där du självständigt drivit projekt framåt med en god serviceanda.

Information och kontakt
Tjänsten är 100% av en heltid och är placerad på vårt kontor i Norje. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Norje Sambruk.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 16 juli.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, via telefon 044 - 590 65 12 eller rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson via telefon 044-590 65 14.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-07-16

Tjänstgöringsort

Sölvesborg (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår