Välkommen till Wikan

Svetsmontör

Nu söker vi en svetsmontör för långsiktig anställning på Rosenqvist Irrigation!

Svetsmontör


Nu söker vi en svetsmontör för långsiktig anställning på Rosenqvist Irrigation!

Om företaget
Rosenqvists Irrigation är Sveriges enda producent av bevattningsmaskiner och har levererat över 4000 bevattningsmaskiner genom åren och våra bevattningsmaskiner är ett begrepp i branschen. Vi återfinns i Gringelstad strax utanför Kristianstad. Vi levererar kompletta bevattningslösningar oavsett verksamhet och storlek på projektet.

Nu söker vi en svetsmontör för långsiktig anställning till vår produktion av bevattningsanläggningar! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär svetsning och montering av maskinerna. Svetsningen sker med homogen tråd i svart material mellan 2-12 mm och oftast utifrån fixturer, men även ritningar där man själv häftar ihop sina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. I monteringen är man tre till fyra stycken som hjälps åt då arbetet i vissa fall kan var tungt.

Arbetet sker under dagtid 7-16.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha erfarenhet av svetsning och mer kvalificerat montage samt ha kunskaper i ritningsläsning.
Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp. Du är en social person som har ett driv och tycker om att ta ansvar.

Information och kontakt
Anställningen är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas gå över i anställning hos Rosenqvists sen.

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507. På grund av semestertider kommer vi kalla för intervjuer under vecka 33.
Sista ansökningsdag är 9/8.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår