Välkommen till Wikan

Mekaniker/montör

Mekaniker/montör

Om företaget
SRS Sjölanders AB är världsledande inom vägtrafikteknik med över 40 års erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av olika typer av hydrostatiskt drivna vägtrafikfordon, inklusive specialutrustning för underhåll och konstruktion av spår, spår överbyggnad och överliggande kontaktledningssystem.

Nu söker vi en mekaniker/montör till vår anläggning i Osby som kommer arbeta med ombyggnationer av nya lastbilar till att bli tvåvägsfordon, dvs både kunna köra på vanlig väg och järnväg.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mekanisk och hydraulisk montering samt visst elmontage.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren montör, gärna med en bakgrund inom fordonsmekanik för tyngre fordon. Arbetet ställer höga krav på din egen initiativförmåga. Det finns erfarna montörer på plats som kommer att hjälpa dig igång. Du måste dock samtidigt snabbt själv kunna se vad som ska göras och du kommer att ha ett stort egenansvar för det arbete som ska utföras.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Anställningsformen är en hyrrekrytering på heltid och tillträde sker i augusti efter industrisemestern. För rätt person är chansen god att anställningen på sikt övergår i en tillsvidareanställning hos SRS Sjölanders AB.

Du skickar din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se, och vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 9 augusti. På grund av semestertider kommer vi kalla för intervjuer under vecka 33.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Tomas Nilsson; 0451- 70 74 81.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-09

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår