Välkommen till Wikan

Sprutmålare

Sprutmålare till Osby för långsiktig anställning!

Sprutmålare


Sprutmålare till Osby för långsiktig anställning!

Om företaget
Osby Mekan är en legoleverantör av avancerad skärande bearbetning av gjutgods i gråjärn, segjärn och aluminium.

Med vår personals höga kompetens, vår moderna maskinpark, vårt strategiska inköp, produktutveckling i samspråk med våra kunder och rationella metoder att tillverka produkterna av sådan kvalitet att dessa helt överensstämmer med kundens höga krav och förväntningar - det är detta som gör att vi skiljer oss från kollegor på marknaden.

Nu söker vi en sprutmålare till vår produktionsanläggning i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sprutmålning av detaljer till tåg och fordonsindustrin. Du rapporterar i företagets datorsystem som är Monitor.

Arbetstiderna är dagtid men kan även bli 2-skift i framtiden.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs en bred erfarenhet av sprutmålning samt att du har god planeringsförmåga och ett högt kvalitétstänk. Det krävs även truckkort. Som person är du ordningsam, har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att ha ansvar.

Tjänsten är en hyrrekrytering med start efter överenskommelse. För rätt person finns goda möjligheter till fast arbete direkt på företaget i framtiden.

Ansöker gör du endast via vår hemsida www.wikan.se

Sista ansökningsdag är 7/8 och pga semestertider kommer intervjuer ske under vecka 33. Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-07

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår