Välkommen till Wikan

Undertaksmontör

Undertaksmontör

Om företaget
Vi utför stora som små projekt inom undertak. Vi jobbar med allt inom ljudabsorbenter, undertak, industriabsorbenter och plåtundertak. Både Design & akustik. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och certifierade för Säkert Undertak. Vårt företag sysselsätter idag 10 montörer.

Vi behöver förstärka företaget med en duktig undertaksmontör.

Dina arbetsuppgifter
Som undertaksmontör på BJ Montage arbetar du på både små och stora byggen. Ofta i grupp men även på egen hand. Våra projekt ligger i första hand runt om i Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker främst dig som har en bakgrund som undertaksmontör, fast lika viktigt är att du har en personlighet som är positiv, läraktig, flexibel, samarbetsvillig och som kan ta eget ansvar.
Du ska tycka om att arbeta i lag men även vara självgående. Som person är du duktig på att planera och prioritera din tid. Du ska även brinna för service, då vi träffar mycket kunder.

Det är meriterande att ha jobbat med plåt och annat hantverk. Liftkort är meriterande.

B-Körkort & tillgång till egen bil är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är inledningsvis en inhyrning via Wikan Personal, men med målsättning att den ska leda till en tillsvidareanställning på BJ Montage.

Lön och övriga anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal.

Tillsättning sker så snart som möjligt efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 19 augusti.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08 eller Jennie Johansson på 044-590 65 05.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-08-19

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08
Jennie Johansson 044-590 65 05

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår