Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Arkitekt för projektanställning

Arkitekt för projektanställning

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en arkitekt för uthyrning till ett av våra kundföretag i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
- Uppmätning av och skissa förslag på lägenheter på vindar och tomma kontorslokaler
- Skissa förslag på hissar och balkonger
- Fasadbeklädnader

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund/utbildning inom arkitektsområdet eller motsvarande och tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kännedom om PBL och BBR. Vidare har du goda kunskaper i AutoCad eller andra 3D-program. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en problemlösare som fort kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter och bli självgående. Tempot är ofta högt och du måste gilla att arbeta i en variationsrik vardag med tvära kast.

Information och kontakt
Tjänsten är i första hand en projektanställning under ett par månader, men för rätt person kan det bli aktuellt med en förlängning.

Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 21 september, men skicka gärna din ansökan redan idag.

Frågor kring denna tjänst besvaras av Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-21

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår