Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Orderberedare

Orderberedare

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, vilket gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2019, 2018 och 2017, utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se

Vi tror på fortsatt tillväxt och söker nu en Orderberedare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i din roll som Orderberedare att, tillsammans med en kollega, ansvara för upprättandet av arbetsorder samt hanteringen av kontrakt och leveransavrop. Som Orderberedare administrerar du en mycket viktig del av våra kunders hustillverkning i ett tidigt skede. Arbetet innebär att du i en administrativ roll hanterar kundregister, kontrakt, avrop och ordrar, framförallt i vårt affärssystem. Du kommer att ha koordinerande roll med flera olika kontaktytor såsom kunder, kollegor i vår produktion, leverantörer och dina kollegor på kontoret.

Arbetsuppgifterna som Orderberedare består i huvudsak av;
- Hantering och kontroll av kontrakt och leveransavrop från kund
- Administration av kontrakt och ritningar som skickas till kund för underskrift
- Fördelning av priser i affärssystem utifrån kundval
- Framtagning av arbetsorder utifrån underlaget i "Färg och tillval"
- Beställning och administration av villaförsäkringar
- Löpande kontakt med produktion för inplaneringen av husen i fabrik
- Veckovis redovisning av orderstocksuppföljning och leveransavropade hus

Du rapporterar till vår Teknikchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som Orderberedare behöver du vara en strukturerad person med känsla för kvalitet och detaljer och trivas med att ha många kontakter. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll inom administration och kundservice. Det är meriterande om du tidigare arbetat med orderhantering. Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen. Det krävs att du är en van datoranvändare som är bekväm i att arbeta i Officepaketet och gärna också i affärssystem. Vi använder oss av Jeeves. Vidare uttrycker du dig mycket väl i tal och skrift i det svenska språket.

Du som söker tjänsten gillar att arbeta administrativt och brinner för kundservice! Som person är du både serviceinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Vidare är du givetvis självgående, noggrann och du ser till att driva processen framåt! Du är van att föra dig professionellt och ser till att uppnå resultat och mål i utsatt tid.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du kommer att ha ditt kontor på vårt huvudkontor i Bromölla. Tjänsten är en inhyrning via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tillsättning av tjänsten sker i början av oktober.

Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 25 september.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12, Wikan Personal.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-09-25

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår