Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Skolchef

Skolchef

Om företaget
Information och Kompetens i Sverige AB, mer känt som Infokomp, bedriver sedan 1993 Komvux och SFI på ett flertal orter runt om i Sverige. År 2014 blev Infokomp en del av Work for you, en av Sveriges ledande aktörer inom arbetsmarknadstjänster och vuxenutbildning. Vår vision är att vi ska vara bäst på att hjälpa vuxna individer att uppnå sina studiemål. För att du ska trivas hos oss är det avgörande att du förutom en passion för pedagogik även delar och efterlever vår värdegrund: Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet. Idag har Infokomp 6 enheter (skolor) och bedriver distansutbildning på ytterligare ca 30 kommuner igenom upphandlade avtal och auktorisation. Vi är omkring 100 medarbetare och har varje år ca 3000 elever.

Om skolan i Jönköping
Vi bedriver vuxenutbildning inom högskoleförberedande program och fristående kurser på uppdrag av Jönköpings kommun. Vi har funnits i Jönköping sedan 2010 och utbildar varje år hundratals elever. I Jönköping är vi ca 16 medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som skolchef har du helhetsansvaret för den dagliga verksamheten, att den fungerar, växer och utvecklas. I ditt arbete leder, samordnar och utvecklar du verksamheten så att den bedrivs effektivt, kostnadsmedvetet och i enlighet med politiskt uppsatta mål och fattade beslut. Du har ett fullständigt personal- och resultatansvar och ansvarar för att enheten ska bli lönsam genom att vara en närvarande ledare samt arbetsleda och coacha medarbetarna.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda verksamheterna så att lagstiftning, policydokument och riktlinjer efterlevs inom fastlagda ramar. Du ansvarar för att systematiskt kvalitetsarbete bedrivs både på huvudmannanivå samt internt. Du följer regelbundet upp resultatet av våra insatser och säkerställer att vår leverans lever upp till givna villkor och avtal.
Som skolchef representerar du företaget utåt, är vår professionella kontakt mot kunden och du ingår i vår företagsledning. Du rapporterar till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vår blivande skolchef har;
- minst två (2) års arbetsledande erfarenhet (både chefskap och ledarskap) från det reguljära utbildningssystemet d.v.s. förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, folkhögskola eller högskola
- en akademisk examen
- en pedagogisk utbildning motsvarande minst 30 hp

Vidare är du trygg i din roll som ledare och van vid arbete med resultatansvar. För att lyckas i rollen och kunna bidra till vår framgång ser vi att du har lätt för att skapa nya kontakter samt är en prestigelös och målinriktad person. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där människor och pedagogik är i fokus. Som person är du driven, stödjande och organiserad. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid behörighet och personlig lämplighet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Infokomp, med placering i Jönköping.

Känner du att detta är ett jobb för dig, välkommen att söka tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är den 20 oktober.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-20

Tjänstgöringsort

Jönköping (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår