Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljare

Säljare

Om företaget
Espresso reklambyrå producerar gratistidningar för distribution till flera olika kommuner. Verksamheten har pågått i snart 20 år vilket gör oss till en pionjär i branschen. Tidningarna finansieras genom annonsförsäljning. Espresso erbjuder också reklambyråtjänster med fokus på digitala kanaler som hemsidor. Huvudkontoret ligger i Osby. Här jobbar för närvarande 8 personer med reklam och tidningsproduktion.

Vi söker nu en Säljare som utgår ifrån vårt kontor i Osby.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare hos Espresso reklambyrå kommer du arbeta med uppsökande försäljning både via telefon och personliga besök. I arbetet ingår såväl att attrahera nya kunder som att underhålla befintliga kontakter. Din primära arbetsuppgift är försäljning av annonser både digitalt och i print men även försäljning av hemsidor, webshopar mm. Du har ett team runt dig som jobbar med layout och produktion. Ditt säljområde är främst Hässleholm med omnejd.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare arbetat med uppsökande försäljning. Du har goda datorkunskaper och har tidigare arbetat i något CRM system, har du erfarenhet av Marknad är detta meriterande.

För att trivas i rollen som säljare krävs att du är relationsbyggare. Du är social, driven och älskar att göra affärer. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att själv planera och koordinera din dag. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss!

För att kunna utföra jobbet som säljare behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt
Anställningen inleds med en visstidsanställning via Wikan Personal och förväntas sedan övergå i en tillsvidareanställning på Espresso reklambyrå. Tjänsten är på heltid men möjlighet till deltid finns vid önskemål om detta. Fast månadslön och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 28 oktober.
Vid frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta konsultchef Johanna Fondell, 044-5906502.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-28

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår