Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Skogsmaskinsmekaniker till OP maskiner

Skogsmaskinsmekaniker till OP maskiner

Om företaget
OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans 300 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.

Vi söker nu en erfaren skogsmaskinsmekaniker till vår verkstad på OP maskiner i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som skogsmaskinsmekaniker i vår verkstad arbetar du med hela bredden av varumärken tillsammans med våra övriga duktiga medarbetare i teamet. En stor del av arbetstiden kommer läggas ute på fältet för servicejobb på plats hos våra kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För OP maskiners mekaniker är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt. Du som söker har goda tekniska kunskaper och en gedigen mekanikerbakgrund, med specifika kunskaper från skogssidan. Vi tror att du som söker har god branschkännedom via tidigare erfarenheter.

Du har goda datorkunskaper och behärskar engelska språket.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och du har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är 07.30-16.15 måndag-fredag. Kollektivavtal finns.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 2 november. Eventuella frågor besvaras av Olof Persson på OP maskiner på telefon 073-448 63 86.

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-11-02

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår