Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fabrikssnickare till Svensk Husproduktion

Fabrikssnickare till Svensk Husproduktion

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, vilket gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2019, 2018 och 2017 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se

På grund av en fortsatt ökad orderingång söker vi nu nya fabrikssnickare till vår produktionsstyrka. I rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Efter ritning bygga golv-, vägg- eller taksektioner. Arbetet sker företrädesvis i mindre arbetslag på en av våra produktionslinjer, men du kan även bli aktuell för arbete vid en av våra maskiner i förtillverkningen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har gått byggprogrammet eller har skaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har vana av att använda spikpistol och behärskar ritningsläsning. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du bör också vara långsiktig i din ambition att arbeta på Svensk Husproduktion.

Information och kontakt
Anställningsformen är en visstidsanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. För rätt person är chansen god att anställningen övergår i en tillsvidareanställning på Svensk Husproduktion efter en inledande inhyrningsperiod via Wikan Personal.

Du skickar din ansökan via Wikans hemsida och vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 8 december.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-08

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår