Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Verksamhetsledare till Elitplantstationen

Verksamhetsledare till Elitplantstationen

Om företaget
Stiftelsen Trädgårdsodlingens Elitplantstation (EPS) tillkom i början av 1980-talet på initiativ av motsvarigheterna till dagens Jordbruksverk, LRF Trädgård och Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. Målet med verksamheten är att bedriva utveckling och produktion av ett friskt och sortäkta växtmaterial anpassat till svenskt klimat. EPS är idag navet i ett nätverk, bestående av trädgårdsbranschen, myndigheter och SLU, som tillsammans väljer ut, testar, dokumenterar, producerar och marknadsför ett kvalitetssäkrat växtmaterial till offentliga miljöer och hemträdgårdar samt yrkesodlare. Läs mer på www.elitplantstationen.se

Vår nuvarande verksamhetsledare lämnar oss för pension och vi söker hennes ersättare. Vi söker en verksamhetsledare med brinnande intresse för utveckling av svenskt växtermaterial till Elitplantstationen i Fjälkestad, utanför Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift är att ansvara för och vidareutveckla verksamheten på Elitplantstationen. Du är en entreprenör och ledare som kommer att ha personalansvar för 7-15 anställda beroende på säsong och ett ekonomiansvar. Du skall tillsammans med dina medarbetare dokumentera sortäkthet, sundhet och produktion, samt bevaka utveckling inom sortiment och förökningsteknik. Du kommer också att ansvara för marknadsföring och information samt söka och skapa nya kontakter med externa samarbetspartners, såväl nationella som internationella. I rollen ingår informationsansvar och marknadsföring. Du rapporterar till styrelsen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har högskole-/universitetsutbildning inom aktuellt område trädgård, jordbruk eller biologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom liknande område t ex trädgård, växtförädling eller plantskola. Vi ser gärna att vår nästa verksamhetsledare har erfarenhet av personalansvar, ekonomi, att söka projektmedel och delta i projekt, och är van vid att ha en utåtriktad och kontaktskapande roll. Det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i branschen och goda kontakter med SLU. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga! Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och har ett engagemang och ekonomiskt tänkande, som gör att verksamheten kommer att utvecklas positivt. Du är handlingskraftig, utåtriktad, flexibel, ansvarstagande och prestigelös. Du har lätt för att både söka upp och knyta nya kontakter till verksamheten. Du har ett professionellt sätt såväl mot våra kunder, samarbetspartners som våra leverantörer.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Elitplantstationen i Fjälkestad. Resor förekommer i tjänsten och kräver därför B körkort. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på www.wikan.se sista ansökningsdag är den 17 januari 2021.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 12 eller rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 -590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-17

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår