Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Logistiker till Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB

Logistiker till Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB

Om företaget
Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB är ett privatägt logistikföretag med 40 anställda. Vi är ett modernt logistikföretag som erbjuder våra kunder heltäckande logistiklösningar som innefattar 3PL, järnvägs & biltransporter, fartygsklarering, sjöbefraktningar, lagring, spedition och traditionell hamnverksamhet. Sölvesborgs hamn är strategiskt placerad på den svenska sydostkusten bara timmar från hamnarna på den expanderande östra sidan av Östersjön. Läs mer på www.sbgport.com

Vår nuvarande logistiker lämnar oss för att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu en ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som logistiker hos oss kommer du att ha en varierande och händelserik vardag. Du kommer dels att ansvara för in- och utklarering av fartyg som anlöper och lämnar hamnen. Rollen innebär också att arbeta med planering och bokning av transporter gällande lastbil- och järnvägstransporter samt lastplanering. Du kommer att ingå i ett team på fem personer. Tillsammans ansvarar ni för att ta fram lösningar på de olika problem som kan uppstå så att transporten kommer på rätt plats i rätt tid. I rollen ingår också kommunikation med transportörer och terminaler likväl som med övriga interna och externa intressenter. Vidare innefattar din roll att följa upp leverantörsprestanda och att agera på eventuella avvikelser.


Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för rollen har du en genomförd gymnasieutbildning och har du dessutom en utbildning inom logistik/planering på eftergymnasial nivå ser vi det som meriterande. Du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, där du både har bokat och haft ansvar för planering av olika transporter. Det är meriterande om du har arbetat som skeppsklarerare / speditör. Du har goda datakunskaper och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Du är social och van vid att möta olika människor, du är flexibel samt bra på att samarbeta. Din nyfikenhet gör att du alltid är villig att lära dig nya saker och du är också van vid och trivs med att det stundtals är hög arbetsbelastning.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställning hos Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB. I tjänsten ingår jourtjänstgöring var tredje vecka och B-körkort krävs.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 18 januari 2021 och vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag via www.wikan.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Persson, VD, Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB, 0456-42257.

För mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-18

Tjänstgöringsort

Sölvesborg (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår