Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljstöd

Säljstöd

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 150 medarbetare, det gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. 2017, 2018 och 2019 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri, det gjorde oss till Mästargasell i början av 2020. Vi har även, sedan 2016, högsta kreditrankning från Bisnode, (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. I december 2020 förvärvade vi Trivselhus AB, med de båda varumärkena Trivselhus och Movehome, genom det förvärvet blir vi Sveriges näst största småhusproducent. Läs mer om oss på www.svenskhusproduktion.se och www.lbhus.se.

Vi utökar nu vår marknadsavdelning och söker dig som vill arbeta med säljstöd. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du att arbeta som säljstöd och bollplank åt våra säljare som är placerade runt om i Sverige. Som säljstöd arbetar du, tillsammans med din kollega, med att ta fram kalkyler och offerter på kundunika styckehus samt på de tillval och ändringar som våra kunder efterfrågar. Du kommer även att rita upp köksförslag (Marbodal) och prissätta dessa. I tjänsten har du flera kontaktytor både internt och externt med tex leverantörer, våra säljare och dina kollegor på olika avdelningar på vårt kontor i Bromölla. I rollen håller du dig uppdaterad på produkter, leverantörer och priser inom tex kök, vitvaror, dörrar och fönster. Som säljstöd är du en viktig nyckelspelare i vår försäljningsprocess! Du rapporterar till vår Marknads- och Försäljningschef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har som lägst gymnasieexamen, gärna med inriktning mot marknad eller ekonomi. Vi ser det som meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning. I rollen som säljstöd behöver du har några års erfarenhet från en roll som säljsupport eller säljstöd och vi ser gärna att du även har kalkylerat. Du har även minst ett års erfarenhet av köksritning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Vårt CRM-system heter Lime och vårt affärssystem är Jeeves. Erfarenhet av affärsmässiga och professionella kontakter är meriterande och du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper. Du har ett starkt service- och kundfokus, är flexibel, driven och ansvarstagande. Du är van vid att vara självgående i din roll och gillar att ha många bollar i luften. Vidare är du resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kommer att tillhöra vår Marknadsavdelning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Bromölla.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 februari 2021. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-14

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår