Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Logistikansvarig

Logistikansvarig

Om företaget
GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi utför även komplettering och renovering av befintliga gravstenar. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Östersund. Vårt huvudkontor finns i Bjärlöv, utanför Kristianstad, vilket är nära både stenhuggeri och stenbrott. Vår stora geografiska spridning gör att vi är utvalda som samarbetspartner till Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Med det samarbetet har vi möjlighet att hjälpa dig som kund i stort sett var du än befinner dig i Sverige. Vi ingår i Naturstenskompaniet International AB. Mer information om GRF Gravstenar finns på www.grf.se.

Vår nuvarande logistikansvarig lämnar oss för pension och vi söker en ersättare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som logistiker ansvarar du för våra leveranser, frakter och monteringar av gravstensprodukter i hela Sverige. Du har också kontakt med våra leverantörer, samarbetspartners och du kommer även att räkna fram priser på våra olika tjänster och produkter. I rollen jobbar du mycket nära vår produktion i Högsma, utanför Sibbhult. Din arbetsdag kommer att vara både händelserik och varierande. Du kommer att vara med i vår försäljningsgrupp och rapporterar till marknadsansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
- Planera leveranser, frakter och monteringar
- Hålla regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners
- Uppdatera orders och offerter i vårt affärssystem
- Ta fram prisförslag för våra tjänster

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har utbildning på minst gymnasienivå och har du dessutom någon eftergymnasial utbildning inom logistik/planering är det meriterande. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare och är mycket bekväm i att arbeta i Officepaketet. Du har även arbetat i någon typ av affärssystem, gärna någon version av Microsoft Navision. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Hos oss på GRF Gravstenar är det viktigt att kunna arbeta tillsammans för företagets bästa. Du är serviceinriktad och mån om att ge bästa tänkbara service både internt och externt. Du är bra på att bygga relationer och anpassar dig lätt i olika situationer. Du är empatisk, nyfiken och med en stor vilja att lära dig nya saker. För att lyckas i din roll hos oss har du ett stort engagemang, är förtroendeingivande samt självgående. Vi ser gärna att du är digitalt intresserad och gillar att vara i framkant när det gäller ny teknik samt nya tekniska lösningar.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställning hos GRF Gravstenar på vårt kontor i Bjärlöv utanför Kristianstad. Enstaka resor förekommer, B-körkort krävs.Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 27 februari 2021 och vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag via www.wikan.se!

För mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-27

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår