Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Servicetekniker

Servicetekniker till Sölvesborg!

ServiceteknikerOm företaget
Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB är ett privatägt logistikföretag med 40 anställda. Vi är ett modernt logistikföretag som erbjuder våra kunder heltäckande logistiklösningar som innefattar 3PL, järnvägs & biltransporter, fartygsklarering, sjöbefraktningar, lagring, spedition och traditionell hamnverksamhet. Sölvesborgs hamn är strategiskt placerad på den svenska sydostkusten bara timmar från hamnarna på den expanderande östra sidan av Östersjön. Läs mer på www.sbgport.com

Nu söker vi en erfaren servicetekniker och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att ha en varierande och händelserik vardag. Du kommer arbeta med underhåll av kranar, truckar, hjullastare samt en del underhåll på fastigheterna.

För rätt person finns möjligheter till utökat ansvar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell till tjänsten har du en bred teknisk bakgrund inom större fordon. Du behärskar el/hydraulik och dess scheman.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Du är flexibel samt bra på att samarbeta. Din nyfikenhet gör att du alltid är villig att lära dig nya saker och du är också van vid och trivs med att det stundtals är hög arbetsbelastning.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal första sex månaderna som förväntas övergå i anställning hos Sölvesborgs Stuveri & Hamn AB sen.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 2/3 och vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag via www.wikan.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-02

Tjänstgöringsort

Sölvesborg (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår