Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lastvagnsmekaniker till Kristianstads Automobil

2019/2020 blev Kristianstads Automobil Lastvagnar Sveriges mest framgångsrika återförsäljare. Skulle du vilja arbeta för ett företag med hög kundnöjdhet, ett tydligt kundfokus och med ett av världens starkaste varumärken inom transportsektorn i ryggen? Då bör du söka tjänsten som lastvagnsmekaniker!

Lastvagnsmekaniker till Kristianstads AutomobilOm företaget
Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB. Bolaget startades redan 1932 med försäljning av Volvo personbilar och lastvagnar. Fram till 2004 drevs verksamheterna i gemensam fastighet i Hammar. Sedan hösten 2004 finns lastvagnsrörelsen i större och modernare lokaler i Öllsjö industriområde.

Bolaget har 20 anställda och erbjuder försäljning av nya och begagnade lastvagnar, reservdelar och tillbehör, fullserviceverkstad för lastvagnar och bussar, smörjservice samt tvättanläggning som är tillgänglig dygnet runt med Volvo lastbilskort. VD är Fredrik Skanse. Läs mer om oss på www.kristianstadsautomobil.se

Vi är inne i en expansiv fas där vi behöver förstärka vår serviceverkstad med en erfaren lastvagnsmekaniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som lastvagnsmekaniker arbetar du med service, felsökning, reparationer och problemlösning i vår moderna och fullutrustade serviceverkstad. Du kommer ingå i ett team med 12 andra mekaniker. En del servicearbeten kan ske ute på fältet.

I verkstaden tillämpar vi LEAN-principer vad gäller ordning och reda. Våra medarbetare har en god kommunikation och ett tätt samarbete, där en del av informationsflödet sker via veckomöten.

Vi arbetar i affärssystemet GDS.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten som lastvagnsmekaniker har en fordonsteknisk utbildning i botten och har därefter hunnit arbeta några år som mekaniker på tunga fordon. Du har en god datorvana och meriterande är om du har kunskaper i något affärssystem.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har ett högt kundfokus, är alltid serviceinriktad, positiv och hjälpsam, samtidigt som du har ett brinnande intresse för problemlösning och tunga fordon. Du tar eget ansvar och vill ständigt lämna ifrån dig jobb som håller en hög kvalitet. Du kommunicerar väl med såväl kunder som kollegor.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Har du även C- eller CE-kort är det ett plus.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil Lastvagnar och tillsättning sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Öllsjö, strax utanför Kristianstad. Arbetstiden är dagtid, 07.15-16.00 måndag-fredag. Lön och övriga villkor är enligt kollektivavtal.

Kristianstads Automobil vidareutbildar ständigt sina medarbetare och vill ligga i framkant vad gäller både kompetens och kundfokus.

Välkommen att söka tjänsten snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 8 mars. Du söker tjänsten via www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-08

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår