Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Ventilmontör

Vi på Regin tror på grön och smart automationsteknik för klimatstyrning i byggnader. Våra lösningar ger systemintegratörer, tillverkare och fastighetsägare effektiv teknik för att spara energi och tid. Allt detta sammanfattas i vår vision: Människors välbefinnande i en hållbar framtid.

VentilmontörOm företaget
Regin erbjuder komplett fastighetsautomation med mjukvara och hårdvara samt lösningar baserade på intelligenta styrenheter, givare och fältprodukter. Våra produkter distribueras till mer än 90 länder över hela världen - ett antal som ökar stadigt. Vårt huvudkontor ligger strax utanför Göteborg och vi har fullservicekontor och lager i Skandinavien, Europa och Asien.

Nu söker vi en erfaren montör till vår produktionsenhet i Osby.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som ventilmontör hos Regin AB arbetar du framför allt med att montera och testa ventiler enligt produktionsplan men också med att inventera och bevaka lagernivåer. Du kommer att vara delaktig och stötta upp i övrig verksamhet vid behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som montör. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Har du en god datorvana och kunskaper i affärssystemet Pyramid är det meriterande. Du är trygg och van att arbeta självständigt men du har också lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Truckkort av typ A2, B1 och B2 är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning på heltid hos Wikan Personal, men för rätt person finns goda möjligheter att på sikt övergå i en tillsvidareanställning hos Regin AB. Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Osby. Arbetstiden är dagtid. Lön och övriga villkor är enligt kollektivavtal.

Välkommen att söka tjänsten snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 7 mars. Du söker tjänsten via www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson på 0451-70 74 81

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-07

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår