Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lastbilsmekaniker

Börjessons, etablerat som familjeföretag med över 60 års tradition har idag över 400 medarbetare i koncernen. Värderingarna service, kunskap och trygghet präglar atmosfären i våra anläggningar. Service ger vi våra kunder och medarbetare genom hög kunskap och erfarenhet inom vårt arbetsområde, vilket bidrar till trygghet för såväl kund som medarbetare. Vi söker alltid efter nya medarbetare som vill vara en del av Börjessons och som tillsammans med oss vill bidra till utveckling av verksamheten.

LastbilsmekanikerOm företaget
Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Nu söker vi en erfaren lastbilsmekaniker till vår fullserviceanläggning i Kristianstad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som lastbilsmekaniker hos Börjessons Lastbilar arbetar du med alla förekommande reparations- och servicearbeten samt felsökning och problemlösning inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer i vår moderna fullserviceanläggning i Kristianstad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat några år som fordonsmekaniker och har en fordonsteknisk utbildning eller annan relevant utbildning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt men du har också lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Har du även C- eller CE-kort är det meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Börjessons Lastbilar och tillsättning sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning strax utanför Kristianstad. Vi erbjuder bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 2021-03-19. Du söker tjänsten på www.wikan.se

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-03-19

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår