Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Byggnadsarbetare

Byggnadsarbetare

Om företaget
Halber AB är en komplett byggentreprenör och samarbetspartner med kundnära arbetssätt som en viktig del i affärsidén.

En av styrkorna i bolaget är att kombinera duktiga individer till team som kompletterar och assisterar varandra i utmanande byggprojekt. Tillsammans jobbar Halber med effektiv projekt- och produktionsledning på vägen mot högt satta mål.

I erbjudandet finns erfarenhet, arbetssätt och rutiner från det stora bolaget kombinerat med närhet, nyfikenhet och engagemang från det lilla företaget. Halber arbetar målmedvetet för att skapa och bibehålla långsiktiga affärsrelationer. Med en spännande blandning av erfarenhet, ny kunskap och nyfikenhet strävar Halber efter att möta och överträffa kundernas förväntningar. Vi ligger i framkant gällande ny teknik, arbetsmetoder och värnar om arbetsmiljön.

Vi behöver förstärka vår verksamhet med ytterligare byggnadsarbetare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation, tillbyggnader och renovering. Arbetsområdet är främst i mellanskåne.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat jobb i ett nytt företag med god ekonomi och växande kundkrets. Vår målsättning är att erbjuda dig en intressant och utvecklande tjänst samt att du ska trivas i vårt arbetslag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker personer med ett stort intresse för bygg, där olika arbetsmoment och utföranden uppskattas. Främst söker vi snickare men murare och betongarbetare är också av intresse.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad. Vi ser gärna att du som person har minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter med byggnadsservice. Yrkesbevis är inte ett krav till denna tjänst, men ses som meriterande.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kommer anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos Halber AB.

Är du vår nästa byggnadsarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 21-04-09.

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Zanna Persson på Wikan Personal, 0451-707482.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-09

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår