Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Innesäljare/Butikssäljare

Nu har du chansen att söka ett av Mellan/Nordöstra Skånes roligaste säljjobb när det gäller tillbehör och kringutrustning inom lantbrukssektorn.

Innesäljare/ButikssäljareDina arbetsuppgifter
Som säljare här är du den självklara kontaktpersonen för våra privat- och företagskunder när det gäller försäljning, marknadsföring och kommunikation. Du kommer att ansvara för all säljaktivitet när det gäller kringutrustning till lantbruk, entreprenad och privat kunder. Du bearbetar både våra befintliga och potentiella kunder med de verktyg som står till buds såsom telefon, besök, annons och övrig marknadsföring. Du ansvarar också för utformning av erbjudanden, ev. event och aktivitet som aktiverar detta produktsegment.
Du kommer vid enstaka tillfällen även vara behjälplig på reservdelssidan, har du erfarenhet av reservdelar till lantbruksmaskiner ses det som en merit.

Till din hjälp för att lyckas har du förmånen att jobba med hela vår produktportfölj inom detta segment samt hela vårt kundregister.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är nyfiken, idérik och vill utvecklas i din roll. Du ska tycka om att jobba med denna typ av produkter, ha ett starkt eget driv och en hög ambitionsnivå. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av marknadsföring och kommunikation via Facebook, Instagram och övriga sociala medier. Om du dessutom är ansvarstagande, brinner för att träffa kunder och göra affärer så passar du perfekt hos oss.
Det är meriterande om du tidigare jobbat med lantbruks försäljning men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Har du den rätta viljan kan vi ge dig verktygen för att lyckas.
För att kunna utföra jobbet behöver man ha B-körkort.

Information och kontakt
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Nordholm, telefonnummer 046-540 85 91

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande men med sista ansökningsdag 9:e april.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår