Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektutvecklare

Projektutvecklare

Om företaget
C4 Hus AB är husföretaget med försäljning och byggnation av styckehus, projekt och entreprenader. I grunden ligger en lång och bred branscherfarenhet och fokus ligger på kvalitet och utveckling. Genom att erbjuda totalentreprenad och egna hantverkare med stor kunskap kan vi säkerställa kvalitet genom hela processen, och en bibehållen nöjd kundkrets. Företagets ledord - ?Vi bygger hus som om vi byggde dem till oss själva, hus där vi själva skulle vilja leva?, sätter ribban precis så högt som vi vill att den ska vara. C4 Hus omsätter ca 250 miljoner och har idag 55 kompetenta medarbetare. Läs mer om oss på c4hus.se

Just nu söker vi en projektutvecklare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vill du ha en betydande roll i den bostadsexploatering som vi nu ser i södra Sverige? Är du kreativ och affärsdriven och kan använda de egenskaperna till att både praktiskt och kommersiellt utveckla bostadsprojekt? Som projektutvecklare på C4 Hus är du en viktig resurs i företagets fortsatta resa som samhällsbyggare. Vi tror att du i din nya roll har en stark marknadskänsla för husbranschen och använder den i ditt arbete med att anskaffa byggrätter/mark avsedda för produktion av våra egenutvecklade styckehus och grupphus. Du har stora möjligheter att skapa betydande insatser för framtidens bostadsmarknad och du tar gärna det inspirerande ansvaret.

Vid företagets deltagande i markanvisningstävlingar leder du detta arbete på ett strukturerat, men samtidigt nytänkande, sätt. Vidare arbetar du med beredning och projektering av marken fram till avstyckning innan det lämnas över till vår säljavdelning. Du innehar ansvaret för projektens budget, kalkyl samt kalkyluppföljning. Arbetet innebär flera parallella kontaktytor internt samt externt - lantmätare, arkitekter, kommunala exploateringskontor, kommersiella mäklarbyråer, stadsbyggnadskontor i respektive kommun med flera. Här använder du även ditt egna nätverk av väl underhållna kontakter och du etablerar gärna nya. Du hittar drivkraften i att arbeta med flera projekt parallellt.

Arbetet omfattas rent geografiskt av Skåne, Blekinge och Småland. Du kommer att sitta med i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund och erfarenhet inom projektutveckling. Du kanske kommer från ett större byggbolag, en hustillverkare alternativt har du arbetat som kommersiell mäklare. Via din yrkesbakgrund har du ett etablerat kontaktnät i Skåne, Blekinge och Småland med relevanta kontakter för din nya roll. Du har en bra marknadskänsla inom husbranschen och ett starkt affärsdriv.
Vi på C4 Hus värdesätter gemenskapen internt och har ett prestigelöst klimat. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, kreativ och ihärdig. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van att hålla ett högt tempo. Du är van vid att föra dig professionellt, du gillar att förhandla och du har ett långsiktigt tänk.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor på Björkhemsområdet i Kristianstad, men du kommer ha södra Sverige som arbetsfält. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos C4 Hus. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Om du lockas av att göra affärer inom bostadsmarknaden så är du välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 25 april 2021.
För mer information eller vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044 - 590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-25

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår