Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Fräsare/svarvare

Fräsare/svarvare

Om företaget
KISAB är ett modernt verkstadsföretag i Kristianstad inriktat på svetsning, maskinbearbetning och legotillverkning. De flesta av våra kunder återfinns i process-, massa- och livsmedelsindustrin i södra Sverige. Företaget grundades 1981 och har i dag 21 anställda. Vi är underleverantörer till kärnkraftsindustrin och MAX IV-laboratoriet i Lund.
Vi är också mycket stolta över att vara leverantör till kärnpartikelfysiklaboratoriet CERN i Schweiz.

Vi söker nu en erfaren fräsare/svarvare till KISAB i Kristianstad med goda kunskaper av främst styrda maskiner men även manuella.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med fräsning och svarvning i kolstål, rostfritt, aluminium och koppar. Tillverkningen sker efter ritning där du själv programmerar jobben för att sen producera dem. Det är mestadels enstyckstillverkning och styrsystemet är Heidenhain.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har goda kunskaper inom svarvning/fräsning av både styrda och manuella maskiner. Det ses starkt meriterande om du har kunskap av CAM-programmering.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Du är flexibel samt bra på att samarbeta. Din nyfikenhet gör att du alltid är villig att lära dig nya saker och du är också van vid och trivs med att det stundtals är hög arbetsbelastning.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som kommer övergår i anställning på KISAB efter sex månader om allt fungerar.

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 16/5.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Andreas Håkansson på 044?5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-05-16

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår