Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Företagsrådgivare Sparbanken Göinge

Företagsrådgivare Sparbanken Göinge

Om företaget
Sparbanken Göinge är en fristående Sparbank med kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv. Sparbanken Göinge har en affärsvolym på ca 16 miljarder kr och har ca 45 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Samtliga fyra kontor erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Våra ledord är Lokal-Trygg-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna. Vi växer och utökar vår verksamhet och behöver förstärka med ytterligare företagsrådgivare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lösningsorienterad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Som företagsrådgivare ansvarar du för att genom ett tydligt och lokalt affärsmannaskap utveckla din kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Vi har en hög kundnöjdhet som står mycket högt upp på agendan varför rollen kräver ett stort mått av affärsmässighet och hög servicenivå.
Du driver företagsaffären i nära samarbete med kollegorna som arbetar inom företag- och privatmarknaden. För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor. Du arbetar självständigt men har stöd av bankens specialister och ser till att företagaren får ta del av hela bankens kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom redovisning/revision och som idag jobbar som företagsrådgivare och har några års erfarenhet av den yrkesrollen eller annan likvärdig erfarenhet. För att lyckas i rollen förväntas det att du agerar utifrån bankens strategi och värderingar samt att du har en stark positiv drivkraft och en särskilt god förmåga att få kunden att känna sig utvald. Du har viljan att skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde hos våra kunder. Du har ett utåtriktat sätt och ett brinnande intresse för att göra affärer. Genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt och är noggrann och har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete.

Information och kontakt
Tjänsterna är på heltid och du blir anställd av Sparbanken Göinge med placering på något av våra fyra kontor. Tillsättning enligt överenskommelse.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se
Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 18 maj 2021.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mikael Bosson, 070-600 14 05. Facklig representant är Katharina Nilsson, 044-85888.
För mer information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-05-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår