Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

El- och automationstekniker

El- och automationstekniker

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi en el- och automationstekniker och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som el- och automationstekniker kommer du arbeta brett och varierat med diverse installationsarbeten, felsökning av maskiner och processteknisk utrustning, reparationsarbete samt beställning av material. Arbetet sker i nära samarbete med övrig underhålls- samt driftpersonal, där arbetsordrar fördelas enligt prioriteringsordning.

Programmering och felsökning i PLC ingår i dina arbetsuppgifter. Du kommer också bli involverad i process-IT-underhåll.

I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till dess enhetschef. Tillsammans med dina kollegor blir ni involverade i olika projekt och arbetar med frihet under ansvar, agerar självständigt och tar ansvar för att utveckla företaget inom arbetsområdet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten kräver att du har genomfört en elteknisk utbildning alternativt en utbildning inom automationsområdet från yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, helt eller delvis i industriell miljö.

Meriterande är om du arbetat med PLC eller process-IT tidigare, liksom om du ritat i AutoCAD eller ELPROCAD.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen behöver du ha ett självständigt arbetssätt och vara trygg med att på egen hand och tillsammans med kollegorna planera och prioritera arbetsuppgifterna. Bredden i arbetet förutsätter att du är en prestigelös, öppen och positiv person, som värdesätter vikten av samarbete. Vidare är du vetgirig av naturen och har ett driv att lösa kundens problem.

B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska.

Information och kontakt
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vi tillämpar en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Beredskap kan komma att ingå.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2021-05-24. Vi tar emot din ansökan via wikan.se.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-05-24

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår