Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Snickare

Snickare

Om företaget
Vi har gjort en rejäl resa sedan företaget grundades 1994 av Jan-Eric Järletoft. Då som lokal byggare i nordöstra Skåne. Nu som välanlitad totalentreprenör över hela landet. Med hjärtat kvar i Broby har vi den lilla firmans personliga engagemang och det stora företagets kompetens och resurser. Ett välutvecklat kontaktnät, professionella medarbetare och färdigställda åtaganden med rätt kvalitet inom utlovad tid har gjort oss till en konkurrenskraftig aktör med ett gott bärande rykte. Våra uppdragsgivare är stora industriföretag, affärskedjor, kommuner och privatpersoner. Järletoft Bygger AB har 35 anställda och omsätter 100 mkr. Företaget har ett systerbolag, Järletoft Fastigheter, som äger och förvaltar bostadsfastigheter och företagslokaler i och omkring Broby.

Vi behöver förstärka vårt team med en snickare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation, tillbyggnader och renovering hos både privatpersoner och företag. Arbetsområdet är främst Kristianstad, Östra Göinge och Hässleholm med omnejd.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat jobb i ett välrenommerat, etablerat och lokalt byggföretag. Vår målsättning är att erbjuda dig en intressant och utvecklande tjänst samt att du ska trivas i vårt arbetslag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har yrkesbevis och minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Järletoft Bygger.

Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 24 juni.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Sara Kvist på Wikan Personal, 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-24

Tjänstgöringsort

Östra Göinge (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår