Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Verkstadsmontör

Verkstadsmontör

Om företaget
Hansson kapell AB startade i slutet på 60-talet och har idag 8 anställda. Vi har investerat i ny utrustning men värdesätter vår fantastiska personal allra högst. Här råder en härlig och familjär stämning.

Efterfrågan utav våra produkter har bara ökat i takt med att olika branscher upptäckt möjligheterna med pvc. Den kompetens och skicklighet som präglar vår arbetsplats bygger på lång gemenskap och teamwork för kundens bästa.

Vi behöver förstärka vårt team med en verkstadsmontör och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsmontör kommer du främst att arbeta i vår verkstadshall men diverse verkstadssysslor så som MIG-svetsning till ställningar, kapning utav material, materialhantering och montering av kapell.

Utbildning för vissa delar utav arbetsuppgifterna får du på plats, eftersom det inte finns någon utbildning inom vår nisch. Vi besitter en helt unik kompetens inom PVC dukar här i våra fräscha lokaler i Bromölla.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom verkstadsindustrin och känner dig bekväm med allmänna verkstadssysslor.
Ett krav är att du har erfarenhet utav MIG-svetsning, dock behöver du inte vara licenserad svetsare. Grunderfarenhet inom el, pneumatik och hydraulik är ett stort plus.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel, initiativtagande och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du har även goda kunskaper i det svenska språket.

Har du truckkort, utbildning för travers och saxlift samt heta arbeten är det meriterande.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kommer anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos Hansson Kapell AB.

Är du vår nästa verkstadsmontör? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 13/12.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-13

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår