Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Controller

Controller

Om företaget
ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Våra lösningar är välkända i hela världen för sin innovativitet.
Varumärket ESAB är synonymt med expertis i världsklass inom följande områden: Manuell svetsnings- och skärningsutrustning, Tillsatsmaterial, Svetsautomatisering och Skärautomatisering.
Mer än ett århundrade har passerat sedan ESAB grundades och idag servar vi hela världen. Koncernen är organiserad i fem geografiska regioner: Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien-Stillahavsområdet och Indien. ESAB-koncernen ägs av Colfax Corporation. Läs mer på www.esab.se.

Enheten i Perstorp består av 100 anställda varav ca 25 är tjänstemän och resterande är produktionspersonal.

Då vi nu omorganiserar vår ekonomiavdelning behöver vi rekrytera en Controller till vår fabrik i Perstorp.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Controller kommer du att ha ett nära samarbete med ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande bokföring, avstämning av olika konton, moms- och skattefrågor, fakturering, prognoser- och budgetarbete, upprättande av årsbokslut, upprätta årsredovisning, ansvara för CRS-rapportering, ansvara för lagerredovisning, följa upp och stämma av enligt företagets SOX-rutin, avstämning och kontroll av redovisning, utredningar inom redovisning/budget samt övriga behovsstyrda arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som Controller tror vi att du har utbildning inom ekonomi på högskole-/universitetsnivå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör även vara mycket kunnig i Excel och Access samt ha övrigt goda datakunskaper. Har du erfarenheter i affärssystemet Movex samt tidigare arbetat med månads/årsbokslut, prognoser, analyser och kalkyler, gärna i ett tillverkande företag är det meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och flexibel samt är van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig.

Information och kontakt
Vi önskar ta del av ert personliga brev och CV både på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ESAB. Tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 210806. Du söker tjänsten på www.wikan.se

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson, 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-06

Tjänstgöringsort

Perstorp (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår