Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Drifttekniker

Har du erfarenhet från VVS, ventilation eller kyla? Då kan det vara dig vi söker till vår media-grupp på HKScan i Kristianstad!

DriftteknikerOm företaget

HKScan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 200 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. HKScan producerar, marknadsför och säljer högkvalitativa och hållbart framtagna produkter av fläsk-, nöt-, fågel- och lammkött samt charkuterivaror och färdigmat, med starka konsumentvarumärken som HK®, Scan®, Rakvere®, Kariniemen®, Rose®, Pärsons® och Tallegg®. HKScans kunder finns inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De exporterar till nästan 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro. www.hkscan.com

Nu söker vi en drifttekniker till vårt team! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som drift/mediatekniker kommer du övergripande att arbeta med driftsupport, underhåll, förbättringsarbete och systemövervakning av våra media-anläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Sköta drift, underhåll och övervakning av ångproduktion, värme- och kylsystemen, tryckluft och gaser.
- Att utföra förebyggande, korrigerande och akut underhåll.
- Medverka till att ta fram och uppdatera nödvändig och önskvärd dokumentation för drift och underhåll.
- Deltaga i riskanalyser samt miljöanalyser.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har sedan tidigare en teknisk bakgrund och ett par års erfarenhet inom drift och underhåll. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom kyla, VVS, eller ventilation. Rollen kräver att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du är nyfiken, vill lära dig nya saker och vill alltid fortsätta utvecklas i din roll. Då du ibland kommer att ställas inför utmanande uppgifter är din självständighet, initiativförmåga och kreativitet också viktiga faktorer för att lyckas i rollen.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering i Kristianstad. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till en början är inhyrd via Wikan Personal i sex månader för att sedan gå över i anställning på Scan förutsatt att allt fungerar.

Arbetstiden är dagtid 07.00-16.00.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se, Pga semestertider kommer intervjuer hållas under vecka 33 och 34. Sista ansökningsdag är den 16/8.

För mer information eller om du har några frågor kring tjänsten, kontakta Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-16

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår