Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Montör

Montör

Om företaget
Vi på W. Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar till bl.a. brandsprutor. W. Ruberg AB är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Företaget är beläget i Immeln, norr om Kristianstad. Läs mer på www.ruberg.se.

W. Ruberg söker nu en montör för långsiktig anställning!

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta i en verkstad där montering sker från detalj till färdig produkt. Du monterar vattenpumpar till små och stora projekt där du arbetar med vanligt förekommande montage men även med unika lösningar till varje produkt. Du ansvarar för att produkten levereras med hög kvalitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad montering och gärna har en bakgrund som bilmekaniker eller reparatör. Du är noggrann och självgående samt van att ta stort eget ansvar. Du känner stort engagemang i ditt arbete och har hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda. Det är meriterande om du har truck och traverskort men dock inget krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på 100% i Immeln och förlagd till dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal de första sex månaderna som förväntas övergå i anställning hos W. Ruberg.

Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag! Ansökning sker via hemsidan www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 8/8.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zanna på 0451-707482.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-08

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Zanna Persson 0451-70 74 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår