Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Ytbehandlare

Ytbehandlare

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal!

Vi söker nu en ytbehandlare till en av våra kunder i Lönsboda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för arbetsuppgifter så som ytbehandling av rör och övriga detaljer, underhåll och tillsättning av processbad, provtagning och mätning samt analyser. Du kommer även att programmera i styrdator och rapportera i affärssystem, hantera kemikalier och utföra kvalitetskontroller.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen som ytbehandlare ser vi gärna att du har teknisk kompetens med tidigare erfarenhet av liknande arbete inom ytbehandling. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och har grundläggande matematiska kunskaper. Datorvana är ett krav och meriterande är om du också har erfarenhet av att arbeta i något affärssystem.
Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person som känner stort engagemang i ditt arbete samt har hög arbetsmoral. Du är också stresstålig och tycker om ordning och reda. Det är meriterande om du har truckkort. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 2 månader, med goda möjligheter till förlängning, och ska tillsättas omgående. Arbetstiden är 2-skift.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan via vår hemsida så fort du kan, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 2/8.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Zanna Persson tel; 0451-70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-02

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Zanna Persson 0451-70 74 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår