Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Logistik och lagerarbetare

Logistik och lagerarbetare

Om företaget
Sveriges kanske hetaste miljöteknikföretag söker förstärkning!

Swedish Stirling AB är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värme till elektricitet, samt att utnyttja tekniken för kommersiellt bruk. Företagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el från restgaser. Sedan starten har företaget anpassat och utvecklat teknologin samt uppdaterat motorn för volymproduktion. Bolaget är sedan november 2020 listat på Nasdaq First North Premier Growth Market. I september 2017 lanserade Swedish Stirling PWR BLOK 400-F -en unik containerbaserad lösning där företagets stirlingmotorer används för att utvinna elektricitet från rest- och fackelgaser från ferrokromindustrin. Lösningen är det billigaste sättet att producera elektricitet som existerar idag enligt en certifiering från Lloyds Register.

Det finns ett stort intresse för produkten och därför behöver vi nu förstärka organisationen med en logistik och lagerarbetare till verksamheten i Sibbhult. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som logistik och lagerarbetare kommer du att hantera den dagliga verksamheten på lagret och aktivt delta i arbetet med mottagning och utleverans av gods samt hantering av gods genom pack och plock. Ett perfekt jobb för dig som har en god lagervana sedan tidigare och trivs med att arbeta i lag samt har en god samarbetsförmåga.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av lagerhantering, har truckkort samt erfarenhet av truckkörning. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Datorvana är ett krav och meriterande är om du också har erfarenhet av att arbeta i något affärssystem som t.ex. Monitor.

Du är en samarbets- och lösningsinriktad flexibel person som känner stort engagemang och ansvar i ditt arbete. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Information och kontakt
Inledningsvis är tjänsten en inhyrning via Wikan Personal. Tjänsten är förlagd dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan via vår hemsida så fort du kan, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 9/8.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Zanna Persson tel; 0451-70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Zanna Persson 0451-70 74 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår