Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Konstruktör

Konstruktör

Om företaget
Svensk Husproduktion AB, med dotterbolagen LB-Hus AB och Trivselhus AB, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 1,5 miljard kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus som, på egen mark eller i samarbete med externa markägare, erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Bolagets mest kända varumärken är LB-Hus, Trivselhus och Movehome. Klicka här för att läsa mer om Svensk Husproduktion

Vi söker en konstruktör till LB-Hus i Bromölla. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att bli en viktig medarbetare i vårt konstruktionsgäng på teknikavdelningen. Vi arbetar med styckehus, grupphus och projekthus där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för framtagning av tillverkningsritningar till vår fabrik, som producerar planelement, samt montageritningar till byggplats. I arbetet ingår även att ta fram tekniska handlingar till kommuner inför tekniskt samråd. Som konstruktör har du kontakt med våra A-ritare, byggledare och produktionsledarna i vår fabrik. Du kommer också medverka i olika former av interna möten och du bidrar i att utveckla nya arbetssätt och tekniska lösningar.

Du rapporterar till vår teknikchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskole-, universitetsutbildning eller yrkeshögskoleexamen med bygginriktning. Har du några års erfarenhet av konstruktionsarbete inom bygg eller arbete med bostadsutveckling och bostadsproduktion, gärna inom prefabricering, ser vi det som meriterande. Vi förväntar oss att du som söker har goda kunskaper gällande byggnormer avseende bostäder. Meriterande är om du även har kunskap inom dimensionering av byggnader, byggnadsfysik och energiberäkningar.

Du har god erfarenhet av CAD och behärskar IT system samt Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är strukturerad, lösningsorienterad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare har du erfarenhet av att driva dina projekt framåt och är bra på att effektivisera och optimera ditt arbetssätt. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt. Du är van vid att leverera i rätt tid och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos LB-Hus. Placeringsort är Bromölla.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urvalet kommer att påbörjas under augusti. Sista ansökningsdag är 2021-08-22. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-22

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår