Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Konstruktör med projektledning

Vi söker nu en konstruktör med erfarenhet av projektledning.

Konstruktör med projektledningOm företaget
Movomech är ett av världens ledande företag inom lyftteknik och materialhantering. Vi utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av produkter inom lyftteknik - från ett förstklassigt profil- och skensystem i aluminium till avancerade manipulatorer, samt innovativa antivibratoriska maskinskor och ergonomiska arbetsplatsmattor.
Vårt huvudkontor och våra produktionslokaler finns i Kristianstad och vi installerar lyftutrustning till de främsta produktionsanläggningarna över hela världen, med egen projektledning eller genom ett omfattande nätverk av återförsäljare.

Vem är vi, dina nya kollegor? Vad erbjuder vi dig?
På Movomech är vi ett gäng glada och hängivna medarbetare som erbjuder skräddarsydda lösningar och specialprojekt samt standardprodukter för våra kunder. På konstruktionsavdelningen nätverkar och samarbetar vi tvärfunktionellt med vår produktion, leverantörer, säljteam och kunder för att uppnå bästa resultat tillsammans.

Sättet att arbeta på Movomech definieras med ett nyckelord - kundfokus. Vi erbjuder en krävande men rolig och dynamisk miljö med mycket intressanta och varierande uppgifter med utmärkta möjligheter till personliga utmaningar och utveckling.

Gå in på You Tube och sök på Movomech manipulator så ser du exempel på både våra lösningar och dina nya kollegor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör hos oss på Movomech arbetar du i en bred och varierad roll med olika storlekar på projekt. Arbetet innebär att rita och konstruera verktyg inom lyftteknik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter omfattar projektledning, layoutarbete, konstruktion, konstruktionsledning, inköp, beredning, dokumentation och säljstöd. I ditt arbete gör du även kundbesök och har regelbunden kontakt med kunder via mejl och telefon.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har formell utbildning eller tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att ha arbetat som konstruktör en längre tid. Alternativt har du gått den långa vägen och skaffat dig erfarenhet från verkstadsgolvet. Teknisk högskoleutbildning är meriterande. Har du erfarenhet som projektledare ser vi det som ett plus.

Som konstruktör använder du dig av Catia, Inventor och Autocad så erfarenhet av detta är meriterande. Du har teknisk fallenhet och kännedom om pneumatik/ beräkningar. Vi söker dig som kan hantera flera projekt samtidigt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Du hanterar Officepaketet och kan engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Även el och automationskunskap är meriterande.

Du som konstruktör är driven, social och positiv. Du är kostnadsmedveten och har inga problem att arbeta självständigt eller i grupp. Du gillar att ha kontakt med kunder och som konstruktör har du ett mycket nära samarbete med våra tekniker i verkstaden. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Kristianstad och tjänsten är på heltid. Vi vill att du är flyttbar alternativt har max 45 minuters pendling. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Movomech och tillsättning enligt överenskommelse.

Urvalet sker under augusti. Sista ansökningsdag är den 22 augusti.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12 eller Johanna Fondell på telefon 044-590 65 02.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-22

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår