Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Orderberedare

Orderberedare

Om företaget
Svensk Husproduktion AB, med dotterbolagen LB-Hus AB och Trivselhus AB, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 1,5 miljard kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus som, på egen mark eller i samarbete med externa markägare, erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Bolagets mest kända varumärken är LB-Hus, Trivselhus och Movehome. Klicka här för att läsa mer om Svensk Husproduktion

Vi tror på fortsatt tillväxt och söker nu en Orderberedare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i din roll som Orderberedare att, tillsammans med tre kollegor, ansvara för upprättandet av arbetsorder samt hanteringen av kontrakt och leveransavrop. Som Orderberedare administrerar du en mycket viktig del av våra kunders hustillverkning i ett tidigt skede. Arbetet innebär att du i en administrativ roll hanterar kundregister, kontrakt, avrop och ordrar, framförallt i vårt affärssystem. Du kommer att ha en koordinerande roll med flera olika kontaktytor från säljare och projektörer till produktionsplanerare och byggledare.
Arbetsuppgifterna som Orderberedare består i huvudsak av:
- Hantering och kontroll av kontrakt och leveransavrop från kund
- Administration av kontrakt och ritningar som skickas till kund för underskrift
- Fördelning av priser i affärssystem utifrån kundval
- Framtagning av arbetsorder utifrån tillvalsunderlag
- Beställning och administration av villaförsäkringar
- Löpande kontakt med produktion för inplaneringen av husen i fabrik
- Veckovis redovisning av orderstocksuppföljning och leveransavropade hus

Du rapporterar till vår Teknikchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som Orderberedare behöver du vara en strukturerad person med känsla för kvalitet och detaljer och trivas med att ha många kontakter. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll inom administration och kundservice. Det är meriterande om du tidigare arbetat med orderhantering. Vi söker dig som har lägst en gymnasieexamen. Det krävs att du är en van datoranvändare som är bekväm i att arbeta i Officepaketet och gärna också i affärssystem. Vi använder oss av Jeeves. Vidare uttrycker du dig mycket väl i tal och skrift i det svenska språket.

Du som söker tjänsten gillar att arbeta administrativt och brinner för kundservice! Som person är du både serviceinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Vidare är du givetvis självgående, noggrann och du ser till att driva processen framåt! Du är van att föra dig professionellt och ser till att uppnå resultat och mål i utsatt tid.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du kommer att ha ditt kontor på vårt huvudkontor i Bromölla. Tjänsten är en inhyrning via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tillsättning av tjänsten sker snarast efter överenskommelse.

Du söker tjänsten via Wikans hemsida, www.wikan.se. Urvalet kommer att påbörjas under augusti. Sista ansökningsdag är 2021-08-15. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår